najell sleepcarrier beige

En av föräldraskapets största vardagsutmaningar – och vår lösning

Spädbarn sover hela tiden och överallt. Titt som tätt faller de ned i sömnens trygga famn. De behöver mycket sömn, fram till 3 månaders ålder cirka 15-18 timmar per dygn, för att kunna växa och utvecklas.

Som förälder njuter man när ens barn sover, det ger en själv tillfälle att vila upp sig och få egentid.

Läs mer: Så sover ditt spädbarn säkert

Små barn dåsar till väldigt lätt, i tid och otid – de tar ingen hänsyn till vad du ska göra eller ditt schema. Och det sista man vill är att väcka dem. Vilket kan vara svårt att inte göra eftersom man ofta behöver och/eller vill flytta dem från en plats till en annan.

Så hur flyttar man på en bebis utan att de vaknar?

Det är en av frågorna vi har besvarat med vår produkt SleepCarrier.

SleepCarrier har flera olika funktioner och kan användas till mycket. En av de saker vi ofta får höra från föräldrar som hör av sig till oss är hur bra SleepCarrier är just för att hålla barn sovande.

De kan ligga och leka på sin SleepCarrier utfälld som en madrass på vardagsrummets golv, somna, du behöver gå in i ditt sovrum och vill inte lämna dem ensamma. Då tar du bara tag i SleepCarrierns handtag, lyfter upp dem och bär till nästa plats. Sömnen ostörd.

Detsamma om de ligger i sin vagn (SleepCarrier passar i alla de populäraste barnvagnarna) eller i sängen (då SleepCarrier används som ett babynest).

På bloggen ”På Smällen kan du läsa mer om SleepCarrierAllt om barnvagnar har också skrivit om den.