najell wrap dyi

Najell Wrap ♥ DIY

Najell är ett snabbt växande varumärke för gravida och föräldrar till barn under 3 år. Under 2021 utsågs Najells produkt Najell gravidkudde till årets barnprodukt i Sverige i kategorin “Äta, sköta, sova” av branschorganisationen Lek & Baby. Den färdigknutna bärsjalen vann samma pris 2019 i kategorin “Barn på väg”.

Najells användare växer efter en tids användning ur produkterna och för att ytterligare förlänga livslängden har Najell designat DIY mönster, där man enkelt kan skapa nya produkter av Najells färdigknutna bärsjal Najell Wrap. Dessa mönster finns för enkel nedladdning på Najells hemsida, men skickas också ut till tidigare kunder så att de kan komma till så stor nytta som möjligt.

“Vi designar produkter till blivande föräldrar och deras små familjer och det känns kul att hitta nya vägar för att låta produkterna leva vidare.”

Berättar Niklas Najafi Kristensen grundare Najell.

Alla Najells tyger är genomgående av mycket hög kvalitet och håller för lång användning. Det gör att de lämpar sig extra bra för ytterligare användning och omarbetning. Just den färdigknutna bärsjalen Najell Wrap är också i mjukt och följsamt stretchig bomull vilket gör den lite extra förlåtande för DIY.

Samtliga mönster finns tillgängliga för nedladdning här: https://najell.se/ateranvand-din-najell-wrap

“Det här var ett extra kul projekt som kan skapa skaparglädje hemma hos människor

fyller Monique Holmqvist i – Designchef på Najell

Najell är i mycket kraftig tillväxt och prognosen för året pekar på en omsättning över 40 msek. 2021 slutade omsättningen på 26,8 msek.

“Nyckeln till ökningen är word of mouth och att glada kunder tipsar vänner och familj om att våra produkter är sköna, snygga och har en bra funktion”

avslutar Niklas.


Najell AB är ett familjeföretag som utvecklar produkter för föräldrar med en urban livsstil. Najell fokuserar på att utveckla produkter som möjliggör individualism på väg in i föräldraskapet. Produkterna ska främja jämställdhet, hållbarhet och hög svensk kvalitet.

Najell grundades 2012 då bolagets grundare Niklas och Freja insåg behovet att kunna vagga barn till sömns och förflytta barnen utan att de väcks. Den insikten ledde senare till att den prisbelönta produkten SleepCarrier lanserades 2014.

Kontakt

[email protected]

046-276 91 90