Najell rekryterar från Lime

Najell är ett snabbt växande varumärke för föräldrar till barn under 3 år. De senaste åren har bolaget dubblat omsättningen varje år. Under 2019 utsågs Najells produkt Najell WRAP till årets barnprodukt i Sverige i kategorin “Barn på väg” av branschorganisationen Lek & Baby. Nu rekryterar Najell ytterligare kompetens till marknadsteamet från Lime Technologies.

För att möta den starka efterfrågan på bolagets produkter har Najell rekryterat från Lime’s marknadsavdelning. Kristin Olsman kommer i början av 2020 tillträda som Marketing & Sales Specialist hos Najell.

“Vi är väldigt glada över den här rekryteringen och ser fram emot att kunna leverera ännu bättre service till våra partners över hela jorden” – Berättar Niklas Najafi Kristensen grundare Najell.

Kristin kommer att arbeta med bolagets försäljning och marknadsföring lokalt i Sverige och internationellt. Hon har med sig erfarenheten från ett större marknadsteam som arbetar på en global växande marknad.

“Det här är en otroligt spännande utmaning för mig att få vara en del av ett så spännande bolag som Najell” fyller Kristin i.

Prognosen är fortsatt stark tillväxt på både den inhemska marknaden och internationellt. Varumärket etablerar sig på nya marknader varje år genom att kunder vill arbeta med Najell men den stora potentialen finns genom att öka marknadsandelarna på befintliga marknader

“Vår ambition är att komma närmare våra kunder oavsett om de befinner sig i Sverige, Europa eller i Asien och vi ser den här rekryteringen som ett viktigt steg i den riktningen” avslutar Niklas.

Najell AB är ett familjeföretag som utvecklar produkter för föräldrar med en urban livsstil. Najell fokuserar på att utveckla produkter som möjliggör individualism på väg in i föräldraskapet. Produkterna ska främja jämställdhet, hållbarhet och hög svensk kvalitet.

Najell grundades 2012 då bolagets grundare Niklas och Freja insåg behovet att kunna vagga barn till sömns och förflytta barnen utan att de väcks. Den insikten ledde senare till att den prisbelönta produkten SleepCarrier lanserades 2014.

Kontakt: [email protected]