Babynest SleepCarrier - Morning Grey

Najell och Big Baby ingår samarbete

Big Baby och Najell ingår ett samarbete som innebär att Najells produkter kommer finnas tillgängliga i samtliga Big Babys butiker. Barnproduktskedjan Big Baby har sju av Sveriges största butiker för barn och baby, 3 i Stockholm, 3 i Göteborg och nu senast en nyöppnad i Malmö. Najells produkter blir därmed i ett slag tillgängliga för kunder i butiker i Sveriges 3 största städer.

“Vi är jättenöjda med att våra produkter nu finns på Big Baby och att vi är ett steg närmare kunden. Det är viktigt för oss att nå de kunder som kanske inte upptäckt oss på nätet.” Säger Niklas Najafi, VD och grundare av Najell

Big Baby fokuserar på det bästa inom varje produktområde och arbetar mycket med kända, bra varumärken. De riktar sig mot föräldrar med barn mellan 0-3 år som passar perfekt med Najell’s varumärke.

“Vår ambition är att fortsätta växa med partners som vill leverera en helhetsupplevelse av hög kvalitet till kunderna. Det handlar trots allt om att bygga förtroende hos blivande föräldrar på kort och lång sikt” fortsätter Niklas.

Najell som har växt internationellt de senaste åren och finns i över 20 länder runt om i världen har under 2019 växt mycket starkt på hemmamarknaden Sverige.

“Det är såklart jättekul att se våra produkter användas och glädja familjer även i Sverige”. avslutar Niklas Najafi, VD och grundare av Najell. 

Najell AB är ett familjeföretag som utvecklar produkter för föräldrar med en urban livsstil. Najell fokuserar på att utveckla produkter som möjliggör individualism på väg in i föräldraskapet. Produkterna ska främja jämställdhet, hållbarhet och hög svensk kvalitet.

Najell grundades 2012 då bolagets grundare Niklas och Freja insåg behovet att kunna vagga barn till sömns och förflytta barnen utan att de väcks. Den insikten ledde senare till att den prisbelönta produkten SleepCarrier lanserades 2014.