Najell anställer från snabbväxande modeföretag - Monique Holmqvist

Najell anställer från snabbväxande modeföretag

Det svenska varumärket Najell som specialiserar sig på produkter för urbana föräldrar rekryterar från modevärlden. Najell som tidigare i år lanserat stort i Tyskland rekryterar ny Production Manager från det snabbväxande modeföretaget John Henric.

“Vi ser att våra produkter ska passa de urbana föräldrarna så det passar perfekt med en rekrytering direkt från modevärlden till att styra våra kollektioner och produktioner framåt.” – Niklas Najafi VD Najell AB.

Monique Holmqvist kommer nu närmast från snabbväxande John Henric i Malmö. Monique har sju års erfarenhet av produktion och design i modebranschen.

”Tjänsten på Najell är ett steg helt i rätt riktning för mig, att få vara med att utveckla bolaget vidare till nya höjder och vara en del av framgångsresan som ligger framför oss” – säger Monique Holmqvist.

I rollen som Production Manager kommer Monique framförallt att arbeta med Najells produkter, säkerställa produktion och även se till att hålla en hög modemedveten nivå gällande design.

”Vi i teamet ser fram emot att fortsätta vårt arbete med den här rekryteringen för att hitta vägar att låta människor välja sitt eget föräldraskap på sina egna villkor.” utvecklar Niklas Najafi VD och grundare av Najell.

Najell AB är ett familjeföretag som utvecklar produkter för föräldrar med en urban livsstil. Najell fokuserar på att utveckla produkter som möjliggör individualism på väg in i föräldraskapet. Produkterna ska främja jämställdhet, hållbarhet och hög svensk kvalitet.

Najell grundades 2012 då bolagets grundare Niklas och Freja insåg behovet att kunna vagga barn till sömns och förflytta barnen utan att de väcks. Den insikten ledde senare till att den prisbelönta produkten SleepCarrier lanserades 2014.

Kontaktperson: Niklas Najafi | Grundare & VD | [email protected] |