Najell Easy - Bärsele från Najell

Bärselen som får plats i din handväska på hemestern

Svenska Najell lanserar en ny bärsele. Najell Easy bärsele är designad för att vara enkel att använda, lätt och ergonomisk. Alla extra (ibland onödiga) inställningar, som bärselar ofta har, är borttagna vilket gör det enklare att byta mellan bärpositioner eller den som bär. På så sätt blir Najell Easy bärsele både enkel och snabb att ta på.

Najell Easy bärsele kan användas från nyfödd upp till 18 månader. Det finns inga extra insatser eller andra svåra inställningar som kan göra en nybliven förälders liv krångligare. Den är lätt att använda och lätt att förstå. Najell Easy är tillverkad av andningsbart material och väger ungefär som ett halvt mjölkpaket (550 g).

”Enkelhet och komfort var genomgående i hela designprocessen. Najell Easy är utvecklad för att man enkelt ska kunna växla mellan föräldrar och mellan olika bärpositioner. Den är nätt och passar i alla barnvagnar och de flesta handväskor där ute, säger Niklas Najafi, grundare av Najell.

Denna sommar kommer att vara annorlunda eftersom människor antagligen kommer att resa mer inrikes och kortare turer närmare hemmet. Najell Easy är tillverkad av material som andas och som håller både barn och den som bär sval under sommaren. Den är därför perfekt att ta med sig både i vardagen och på längre resor längre fram när världen börjar öppnas upp igen.

Najell Easy bärsele är godkänd av International Hip Dysplasia Institute som en höftvänlig bärsele.

Najell Easy finns att köpa online från 8 juni i färgen Evening Grey. Fler färger lanseras i juli. 


Kontakt:
Margret Runarsdottir, [email protected]

Om Najell

Najell AB är ett familjeföretag som utvecklar produkter för föräldrar som vill fortsätta leva sitt eget liv. Produkterna möjliggör för föräldrar att fortsätta träffa vänner, resa och upptäcka världen med en ny familjemedlem och medresenär på äventyret.

Najell grundades 2012 då bolagets grundare Niklas och Freja insåg behovet att kunna vagga barn till sömns och förflytta barnen utan att de väcks. Den insikten ledde senare till att den prisbelönta produkten SleepCarrier lanserades 2014.